Despre noi

În prezent cu toții suntem utilizatori de ochelari, fie ei de vedere sau fie de soare. Atmosfera urbană încărcată și poluată devine și mai apăsătoare atunci când este fizic vizibilă și anume urmele de praf, de grăsime, de ploaie etc. de pe lentile. Noi ne-am gândit să venim cu o soluție în întâmpinarea acestei probleme devenită zilnică în viața purtătorului de ochelari și această soluție este DoctorClean . Totul a pornit din dorința de a oferi mai mult confort oamenilor și ne-am pus întrebarea ce ar putea lipsi sau ce ar putea fi îmbunătățit referitor la calitatea vieții urbane, care cu toții știm cât de apăsătoare este și iată-ne aici împreună cu produsul nostru care vă garantează o grijă în minus în fiecare zi.

Brillenputzücher

Șervețele pentru curățat ochelari

Doctor Clean

Șervețele pentru curățat ochelari, ambalate individual; curăță și lustruiesc lentile și orice suprafețe de plastic sau sticlă; efect antistatic, antimagnetic, antidegresiv, nu atacă stratul antireflex. Se folosesc pentru ochelarii de vedere si soare, lentile foto și video, oglinzi auto-moto, telefoane celulare, CD-uri, ecrane de monitor.

A se folosi numai în scopurile pentru care au fost create. 

Cutie 12 șerverțele pentru curățat ochelari.

Cutie 30 șerverțele pentru curățat ochelari.

Cutie 50 șerverțele pentru curățat ochelari.

Cutie 100 șerverțele pentru cuățtat ochelari.

 Soluție pentru curățat ochelari

Doctor Clean 50ml/ 100 ml

Mod de folosire: se pulverizează pe suprafața de curățat și se șterge apoi cu o lavetă moale, uscată și curată. 
Îndepartează eficient murdăria și urmele de grăsime de pe diferite lentile cum ar fi: lentile ochelari de vedere, soare, ski, scafandru, binoclu, lunete, aparate foto, camere video, microscoape, având un efect antistatic.
A se evita contactul cu ochii. În caz de contact cu ochii, se va spăla cu apă din abundență și dacă iritația persistă adresați-vă medicului. Clătiți mâinile cu apă curată după folosirea produsului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se utiliza pana la data inscripționată pe ambalaj.

Contact rapid

Telefon: 0724525306
E-mail: doctorcleanbusiness@yahoo.ro

Close Menu